Life on set:

U kan me steeds contacteren om uw team te komen versterken bij tv of filmopnames.
U kan mijn ervaringen volgen via mijn pagina: media ervaring. Ik sta steeds open voor nieuwe ervaringen en leer graag bij. Aarzel dus niet mij te contacteren voor een functie die ik nog niet 100% beheers, want samen kunnen we het wel!

Template based website

We maken de website op maat zodat u op deze manier mee de prijs zal kunnen bepalen. 
Ik bespreek alles met u persoonlijk in een viertal fases, op deze manier hebt u steeds inspraak en kan ik een zo persoonlijk mogelijke website voor u maken. 

Skelet
Een basisskelet van een website waarin u zelf de teksten en foto’s kan zetten op een zeer gemakkelijke manier. 

Website

Een basis website met tekst, foto’s, links, videomateriaal, enz. door u aangeleverd, en door mij geplaatst. Inclusief mailadres dat gelinkt is aan het webadres.

Website + mailoverdracht
Bij de overdracht van een bestaande website en/of mailadressen zal er een meerprijs aangerekend worden.

Foto’s  website
Foto’s nemen voor op uw website, sociale media pagina of privécollectie.

Een stukje copywriting
Teksten schrijven of herschrijven voor uw website of sociale media. Social media campagnes

Ik kan u helpen bij u social media marketing.

- Op welke sociale media aanwezig zijn?

- Wat post ik op welk kanaal?

- Wanneer post ik best?

- Wat kan wel, en wat kan niet via sociale media?

- En nog veel meer tips en tricks.Document lay-out

Het vormgeven van documenten, handboeken, geboortekaartjes, cv, motivatiebrief, enz. (neem alvast een kijkje in mijn portfolio, daar kan u enkele voorbeelden terugvinden). Video (mobile)

Hebt u een vlogkanaal, sport u, of doet u wat anders spectaculairs en wil u dit wel eens op video laten vastleggen? Dan kan u mij altijd contacteren en dan kijken we wat ik voor u kan betekenen. Reclame & promotiecampagnes 

Wil u een nieuw product in de markt zetten, een bestaand in de kijker zetten of uw merk een boost geven? Ik help graag bij het uitdenken van een strategie, creatieve insteek of een heus marketingplan op maat.Creatieve brainstorms & concept thinking

Iedereen heeft wel eens dat gevoel van even vast te zitten bij het bedenken van iets nieuws. Of het nu een naam voor een zaak, een idee dat maar geen vorm krijgt of iets heel anders is, met een creatieve brainstorm kan je divergeren en zover outside the box denken dat je op ideeën komt waar je nooit van had durven dromen. Mijn ervaring? Hieronder enkele projecten waar we begonnen zijn met zo’n creatieve brainstorm en waar geweldige concepten uit zijn voortgevloeid.

- Een project voor Hotel Hungaria over huisdieren.

- Een project voor Flair ivm Valentijn.

- Een project voor Njam en Gezonde drukte. 

- Het handboek “Consilium” voor FOD Binnenlandse Zaken, de federale diensten van de Gouverneur van Antwerpen en het Havenbedrijf Antwerpen NV van publiek recht

- De demo op de presentatiedag dressuur 2018.Evenementen planning & creatieve invulling

Als er iets moet georganiseerd worden, zij het in de familie, binnen de vriendenkring of op de stalling waar mijn paard staat, steeds komen ze bij mij terecht. Vooral de creatieve invulling ervan is mij op het lijf geschreven. Bang dat uw feestje te eentonig is? Kan je maar niet de geschikte locatie vinden of wil je een originele manier vinden om de gasten uit te nodigen? Neem dan contact op en laat ons er samen over brainstormen.  

Kortom, ik bied hulp bij al uw creatieve content, waarbij de weerspiegeling van uw persoonlijkheid centraal staat.